Nem lépett előre a szentistvántelepi mozgássérült parkoló ügye

Share

Biztosan emlékeztek rá, hogy június végén kértük az önkormányzatot, hogy jelölön ki mozgássérült parkolót a Szentistvántelep HÉV megállónál lévő parkolóban. Július végén megérkezett a válasz, amiből megtudtuk, hogy a parkoló valójában nem parkoló, hanem rendezvénytér, ezért nem alakítható ki ott mozgássérült parkoló. Ekkor többen is javasoltátok, hogy minősítsék át a rendezvényteret parkolóvá és így megoldódik a probléma. Ezúton is köszönet az ötletgazdáknak. ? Mi ezt a javaslatot augusztus elején el is küldtük az önkormányzatnak.

A hét elején megérkezett a válasz is. Mivel nem szerepelnek a bejelentő pontos adatai, ezért nem tudtak foglalkozni a bejelentéssel. Kérték, hogy a mellékelt önkormányzati nyomtatványon újra nyújtsuk be a javaslatot.

A törvény valóban előírja, hogy a bejelentőnek beazonosíthatónak kell lennie, azt viszont nem, hogy csak az önkormányzat saját nyomtatványán lehet benyújtani azt, ezért mi most az e-papír rendszert választottuk. Ezen a felületen rengeteg ügyet el lehet intézni, ha van Ügyfélkapus regisztrációnk. Nemsokára részletesen is bemutatjuk a felületet Nektek.

Reméljük most már semmi nem akadályozza, hogy a Szentistvántelep HÉV megállóban kijelölésre kerüljön a törvényi előírás szerint is kötelező mozgássérült parkoló.
https://epapir.gov.hu/level/uj
https://www.facebook.com/civilkalasz/posts/1134739336696785
https://www.facebook.com/civilkalasz/posts/1145352382302147