Szabályaink VÁLASZTÁS 2019

Share

Már javában tart a kampányidőszak és ez rányomja bélyegét a helyi közéletre is. Ebből természetesen mi sem maradunk ki, hiszen közügyekkel, közös ügyeinkkel foglalkozunk.

Mint hároméves fennállásunk alatt eddig is, most is lehetőséget biztosítunk oldalunkon, hogy minden jelölt és jelölő szervezet bemutathassa magát, annak érdekében, hogy a szavazófülkében mindenki a lehető legtöbb információval rendelkezzen a döntéshez. Az, hogy ki, kik élnek majd ezzel a lehetőséggel, az minden indulónak és szervezetnek a saját döntésén múlik. Ezen kívül tájékoztatást adunk folyamatosan a nyilvánosan elérhető adatokról is a választással kapcsolatban és az oldalon is támogatjuk az általunk arra érdemesnek tartottakat.

Különbséget kell viszont tennünk a CivilKalász Facebook oldal és a CivilKalász Közösen Veled csoport között. A csoportban a Ti problémaitoknak, felvetéseiteknek, meglátásaitoknak adunk teret, ellentétben az oldalunkkal, ahol a mi gondolatainkkal és az általunk fontosnak vélt dolgokkal találkozhattok.

Ezidáig igyekeztünk minimális módon moderálni a mondanivalótokat a csoportban, viszont az elmúlt napokban, hetekben több problémát is okozott, hogy a kampány a csoportba is beszivárgott, ezért úgy döntöttünk, hogy szigorúbban szelektáljuk a posztokat.
– Nem engedünk posztolni sem jelölteknek, sem jelölő szervezeteknek. A csoportunk nem kampányfelület.
– Az elszaporodott álprofil (gyanús) profilok megszaporodása miatt pedig szigorúbban ellenőrizzük a csoportba jelentkezőket.
– A csoportot a kampányidőszak végéig zároltuk. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet a csoportba belépni, csak azt, hogy aki nem tagja a csoportnak, az nem láthatja a tartalmakat. Ezzel tudjuk megnehezíteni, hogy a nem Budakalászon élők megtalálják azt.

Kérjük, tartsátok tiszteletben a döntéseinket és olvassátok tovább az oldalunkat hasznos információkért, használjátok a csoportot arra, amire való!
Köszönjük!

2019.09.04.