Quo vadis? – Kinek az érdeke?

Share

Köszönjük a jelzéseket a pénteki irománnyal kapcsolatban. Nagyon sajnáljuk, hogy valakik, valamilyen célból ilyen mélyre süllyedtek és nem látják át, hogy a név nélküli rágalmazás milyen károkat okozhat városunk közösségének életében.

Ugyanakkor megtisztelő, hogy számítunk, fontosak vagyunk és olyan remek szervezetekkel említenek minket egy lapon, mint a TASZ, az Átlátszó.hu, vagy a Greenpeace, melyek nap, mint nap rengeteget tesznek a jogállamiság, az átláthatóság és a fenntartható jövő biztosításáért.

Ellenben a Kalászi Értékvédőkkel, akikről még senki sem hallott, és nem tudni foglalkoznak-e valamivel a szórólap gyártáson kívül, mi továbbra is Budakalásszal foglalkozunk és azzal, hogy városunk egy élhető, békés otthon legyen, ahol az emberek akkor is szívesen szóba állnak egymással, ha bizonyos dolgokról eltér a véleményük.

A szükséges jelzéseket természetesen megtesszük az Önkormányzat felé, hiszen az mindenképp kivizsgálásra szorul, hogy

– kért-e engedélyt ez a Társaság a névhasználati rendeletnek megfelelően ahhoz, hogy nevében a kalászi szót szerepeltesse,

– ha kért és kapott, akkor kérjük a polgármestert, hogy vizsgálja azt felül, hiszen az iromány sérti nem csak Budakalász hírnevét de az alapvető jó ízlést is.

2019.06.24.