Idén kihagyjuk a Pilisi Kóstolót

Share

Az elmúlt években szívesen és örömmel vettünk részt a Pilisi Kóstoló gasztrofesztiválon. Egyrészt, mert szeretünk vendégül látni titeket, mindenkit, másrészt mert ez egy nagyon jó alkalom számunkra, hogy minél több lakótársunkat megismerjük, közös ügyeinkről beszélgessünk.

Idén erre sajnos nem kerül sor, mert a megváltozott feltételek ezt nem teszik lehetővé számunkra.

Tavaly nagy sikere volt a levendulaszörpünknek és a finomabbnál finomabb szószokkal töltött palacsintáknak. Hosszú sorok kígyóztak a pultunk előtt. Aki várakozni kényszerült, az nálunk kitölthetett kétféle tesztet, egyet Budakalásszal kapcsolatban, egyet pedig az állampolgári részvétellel kapcsolatban. A gyerekeknek színezővel készültünk, aki pedig érdeklődött a helyi közügyek iránt, elolvashatta eddigi kiadványainkat.

Idén sajnos csak helyben készült étellel lehet indulni, ami kivitelezhetetlen számunkra, mert a körülmények nem adottak hozzá. Tavaly nehezen sültek a palacsinták a helyszínen, többen hazamentek közűlünk, hogy ott készítsék el őket és a frissen sült palacsintákkal szaladtak vissza, hogy mindenkinek jusson. Ezért idén úgy készültünk, hogy a helyszínen újramelegítjük az otthon elkészült palacsintákat, de erre most sajnos nincs mód. A töltelékeket is előre elkészítettük volna, de a hűtésük így is gondot okozna.

Ezen kívül a szerződés olyan bizonytalanságot eredményez, amit nem szívesen vállalunk. A szervező jogait erősíti, aki akár a rendezvény napján is korlátozhatja a részvevők helyét.

A kapcsolatfelvétel lehetőségei is korlátozásra kerültek, így nem vihetnénk kérdőívet, tesztet, kiadványt sem.

Ámde ? sok remek program, koncert vár bennünket a hétvégén a Kalászi Vigasságok keretében, köszönhetően a Faluház csodás gárdájának! ???

➡️ Szolgálati közlemény, hogy a tavalyi matchás-áfonyás kekszünkhöz alapanyagot felajánló Big Ben Teaház pultját is megtaláljátok hétvégén, ahol finom teákat és kávékat kóstolhattok, sőt meg is vásárolhatjátok a termékeiket.

➡️ Egyéb árusok is lesznek, értékes-értelmes-szép portékakkal, jó alkalom adódhat egy kis zsebpénzköltésre is, úgy készüljetek. ?

? És legyetek környezettudatosak a rendezvényen is!
A Faluház is egyre jobban odafigyel a zöld részletekre, és a műanyagnál környezetkimélőbb tányért-poharat fognak vasárnap használni, azért mégis a legjobb a bolygónknak, ha saját evőeszköz, pohár, tányér van Nálatok! ?

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk a hétvégére!
A Kóstolón induló csapatoknak pedig azt kívánjuk, hogy a sok munka mellet is érezzék jól magukat, leljék örömüket a megtisztelő feladatban!

2019.06.14.