Petíció a Postás strandért

Share

Sok kalászi ismeri és szereti a szentendrei Postás strandot. Itt kellemes környezetben a Duna-parton pihenhetünk. Nyáron pár éve újra szabadstrand működik, ahova kutyával is mehetünk. Most veszélybe került ez a partszakasz egy Ingatlanberuházás miatt. Ha egyetértesz a Nem adjuk a Postás strandot! lakossági mozgalom kezdeményezésével, írd alá a petíciójukat!

A Postás strand 2016-os közösségi tervezése folyamán megfogalmazódott közösségi, rekreációs funkcióktól merőben eltérő területfejlesztési beruházáshoz szükséges ingatlancsere előszerződések megkötését a Képviselő-testület október 11-én már meg is szavazta. A polgármesteri előterjesztés szerint: „A szabályozási szempontok kialakításában a CYEB fejlesztési szempontjai tehát elsődleges szerepet játszanak.”
Amennyiben Te is aggódva figyeled a befektetői érdekek kiemelt szintű kiszolgálását a közösségi érdekek képviseletével szemben, kérünk csatlakozz a Nem adjuk a Postás strandot! lakossági mozgalom által indított aláírásgyűjtéshez, melyben a Postás strand és környezetének közösségi célú hasznosítására kérjük a városvezetést!

https://szabad.ahang.hu/petitions/nem-adjuk-a-postas-strandot/?fbclid=IwAR0M2_KeJUt4RDUCNAwnT8gzOOQnpj3ofqK63fL3nzx6StwcMMAa_H7FeQs

Facebook oldal további hasznos információkkal: https://www.facebook.com/nemadjukapostasstrandot/

2018.10.30.