Fórum az Arculati Kézikönyvről

Share

Fórumra hív bennünket az Önkormányzat törvényi kötelezettségének megfelelően városunk településképével kapcsolatban a készülő arculati kézikönyv kapcsán. A Fórum egy hét múlva lesz a Faluházban.
Ha fontos neked lakhelyed értékeinek megörzése, ötleteid, kérdéseid vannak, gyere el te is. Mi ott leszünk.

„A településképpel, annak alakításával, illetve az épített környezettel kapcsolatban észrevételeiket, javaslataikat – nevük és lakcímük megadása mellett – a hirdetmény megjelenéstől számított 21 napig adhatják meg postai levélben (2011 Budakalász, Petőfi tér 1.) vagy elektronikus levélben (varga.rita@budakalasz.hu) tehetik az előzetesen vagy az javaslattétellel egy időben regisztrált partnerek.
Észrevételeiket, javaslataikat ismertethetik a témában megrendezésre kerülő lakossági fórumon is, melyet 2017. április 19-én 17:00-kor tartunk a Kós Károly Művelődési Házban. A fórumot követően a regisztrált partnerek 8 napon belül írásos észrevételeket tehetnek papíralapon a Polgármesternek címezve, a Polgármester Hivatal címére – 2011 Budakalász, Petőfi tér 1. – történő megküldéssel, vagy elektronikus levélben a varga.rita@budakalasz.hu címre.”