Újabb mérföldkő a Vasútsori ovi ügyében

Share

Tegnap levelet küldtünk Tolonics István képviselő úrnak, akit, mint az Ófalu városrész területi képviselője arra kértünk, hogy a jövő heti testületi ülésen – ahol eldől, mennyi pénz maradt meg a tavalyi költségvetésből – határozottan szólaljon fel amellett, hogy a 2018-as évi költségvetés maradvány összegét a Vasútsori óvoda megépítésére különítsék el.

Mint ismeretes az erre vonatkozó ígéret tavaly több ízben is elhangzott, aztán végül mégis kimaradt a 2019-es költségvetésből az óvoda megépítése. Mi és a budakalászi kisgyermekes családok sokasága arra szeretnénk garanciát, hogy ez még egyszer nem történik meg, és hamarosan enyhülhetnek a város óvodáinak férőhely gondjai a Vasútsori ovi révén.

A képviselő úrnak elküldtünk egy általunk tervezett Vasútsori ovis kitűzőt is, melyből egyre többet láthattok a városban is, hisz az ügy mellett állók, ismerőseink már büszkén viselik e kitűzőket. Ha Te is szeretnél ilyen kitűzőt és tennél az ovi mihamarabbi megépüléséért, írj a civilkalasz@gmail.com email címre.

Az ovi mihamarabbi megépítéséért pedig itt tudsz aláírni: https://szabad.ahang.hu/petitions/az-igeret-szep-szo-ha-van-ovi-ugy-jo
Az aláírásokat május 27-én hétfő délután terveztük átadni Rogán László polgármesternek, azonban immár másodjára, megint lemondta a találkozót. Talán június 3-án, a harmadik megbeszélt időpontban sikerül majd az aláírásokat átadni.

2019.05.24.