Ezen a héten zajlik a Részvétel Hete

Share

A Civil Kollégium Alapítvány (CKA) és partnerei több mint egy évtizede szervezik meg a Részvétel Hete programsorozatot. Az ország számos pontján állampolgári csoportok és civil szervezetek csatlakoznak a kampányhéthez, hogy bemutassák az általuk képviselt ügyeket és bevonják az embereket munkájukba az aktív állampolgárság fontosságát hirdetve. A Részvétel Hetéhez bárki csatlakozhat, aki fontosnak érzi a kezdeményezés, cselekvés és részvétel fejlesztését, a demokrácia és a civil társadalom erősítését.

Számunkra kiemelkedően fontos ez a hét, hiszen, mi is úgy gondoljuk, hogy nagyon fontos az állampolgárok, az az a mi részvételünk minden minket érintő kérdésben. Fontos, hogy elmondhassuk és el is mondjuk, hogy mit szeretnénk. Fontos, hogy tudjuk, jogunk van hozzá és csak úgy érhetünk el eredményt, ha élünk is ezzel a jogunkkal.

Ezen az oldalon tájékozódhattok a hét eseményeiről:
https://www.nonprofit.hu/civil_kalendarium/Europa-helyben-Reszvetel-hete-2019

Itt pedig a programsorozat Facebook oldalát találjátok:
https://www.facebook.com/reszvetelhete/

Számunkra most az egyik legfontosabb ügy, az, hogy a mielőbb megépüljön a Vasútsori óvoda. Ennek érdekében petíciót is indítottunk. Ha egyetértesz velünk, írd alá Te is!
https://szabad.ahang.hu/petitions/az-igeret-szep-szo-ha-van-ovi-ugy-jo

2019.05.17.