Kéréseink és javaslataink a Közmeghallgatással kapcsolatban

Share

Idén is elküldtük kéréseinket és javaslatainkat a Közmeghallgatással kapcsolatban.
Reméljük, átgondolják őket!

Tisztelt Képviselő Testület!

A korábbi évek tapasztalatai alapján, kérjük, hogy a közmeghallgatás első részében levetíteni kívánt tájékoztató filmet előzetesen tegyék online is elérhetővé, ezzel segítve a kevés idővel rendelkező, ám a közügyek iránt elkötelezett polgárokat.

Sokan vagyunk, akik szeretnénk Budakalászt segíteni közérdekű javaslatainkkal, ötleteinkkel, de a jelenlegi közmeghallgatás gyakorlata nem támogatja kellően hatékony részvételünket. Nem tudjuk mikor juthatunk szóhoz, mikor melyik napirendi pontot tárgyalják, így nem tudjuk megmondani, mikor érünk haza kisgyermekeinkhez. Ezért a legjobb az lenne, ha filmvetítés helyett egy szóbeli összefoglalót hallgathatnánk meg az Önök részéről.

Szeretnénk csatlakozni a tavalyi és tavalyelőtti közmeghallgatáson is elhangzott javaslathoz és megkérni önöket hogy biztosítsák az ivóvizet, esetleg aprósüteményt a településért tenni kívánó, a közmeghallgatáson részt vevő polgárok számára, tekintettel arra, hogy több órás programról van szó. Ne csak a csapból lehessen inni és lehetőleg legyen nyitva a büfé is. Ez a budakalászi lakosok számára méltatlan bánásmód más településeken sem bevett szokás. Kérjük ezen változtassanak!

Ezen felül, amennyiben érkeztek be kérdések előzetesen, kérjük szíveskedjenek közölni a menetrendjüket, ezzel is segítve a helyi polgárok tájékozódását.

Bízunk benne, hogy a közmeghallgatás hatékonysága érdekében tett kéréseink meghallgatására találnak!

Tisztelettel: a CivilKalász Civil Társaság

2017.12.11.