Így támogathattok minket

Share

Egyre többen kérdezitek, hogyan támogathatnátok minket.

Ennek igazán nagyon sok formáját fel tudjuk ajánlani nektek. ? Csak győzzetek választani!
1. Megosztani egy jó cikkét a CivilKalász Facebook oldaláról, hamarosan honlapjáról igazán nagy segítség nekünk abban, hogy többeket tudjunk tájékoztatni.
2. Ha csak kedveled a megosztásainkat az is sokat segít nekünk hiszen így is eljut ismerőseidhez a hír és mi is látjuk, mi az, ami nektek tetszik, titeket dühít vagy elszomorít. Kérünk titeket, ne fukarkodjatok ezekkel a gesztusokkal.
3. Sokat segíthetsz hozzászólásaiddal is egy-egy témában. Hiszen így mindenki, mi is megismerhetjük a gondolataidat. Egyetérthetünk, érvelhetünk, ötleteket gyűjthetünk.
4. Ajánlhatod olyan ismerőseidnek is az oldalunkat, akit szerinted érdekelhet. Így hozzá is eljutnak majd az információk.
5. Ha beszélgettek az ügyeinkről, Budakalászról, tervezgettek, érdeklődtök, foglalkoztok egy-egy témával, máris sokat segítettetek.
6. Már kialakult véleményed van? Blogolnál? Jelentkezz! Szívesen részt vennél információ átírásban, biztosan és gyorsan gépelsz? Jelentkezz! Tehetséged, képességed, lehetőséged van, amit a köz javára ajánlanál, jelentkezz!
7. Végül, ha a könnyebb utat választod, anyagi segítséget is nyújthatsz. ?
Magnet Bank, számlaszám: 16200010-10087873 Név: Szép-Magyar Ágnes
Hogy mire költjük a támogatásodat?
– Nyilvános találkozókat szervezünk, amire téged is várunk
– Levelezünk a hivatalokkal
– Facebook kampányt finanszírozunk
– Szórólapokat, kiadványokat készítünk

Minden támogatás jól jön, ne fukarkodj vele!
Az igazi konszenzushoz rád és a gondolataidra is szükség van.

Legyél aktív kalászi!

2017.10.27.