A kialakult helyzet miatt elhalasztjuk a forgalomszámlálást és elmarad a várostakarítás

Share

FRISS (2020.03.15.):
A kialakult helyzet miatt a forgalomszámlálást elhalasztjuk, mert várhatóan jelentősen csökken az autósforgalom a bevezetett intézkedések hatására, így a számolás nem adna valós eredményt. Várhatóan őszre csúszik át a számolás. Ezzel kapcsolatban majd akkor jelentkezünk, ha aktuális lesz.
A Várostakarítást az Önkormányzat lemondta, így az is elmarad.
Köszönjük az eddigi jelentkezéseket és a megértést!
Mi is arra kérünk Titeket, hogy lehetőleg maradjatok otthon. Csak halaszthatatlan okból hagyjátok el a lakást, házat. Ilyenkor figyeljetek az érintkezésekre, tartsátok be az erre vonatkozó szabályokat. Csak így kerülhetjük el, hogy túl sokan megbetegedjünk. Figyeljetek a családtagokra, szomszédokra, segítsetek, amiben tudtok.
Együtt útját álljuk a vírusnak

2020.03.13.

Kedves Barátaink!

Két remek programot is tudunk nektek ajánlani a közeljövőben, ami a mostani veszélyhelyzetben is megtartható, hiszen egyik esetben sem tömegben fogunk dolgozni és a szabadban leszünk. 🙂

Na jó, igazából a segítségeteket szeretnénk kérni.
Egyrészt március 21-én 9 órától a Várostakarítás keretében két helyre is toborzunk csapatot, ahhoz csatlakozhatsz, amelyik neked szimpatikus.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is a kutyafuttatót és környékét takarítjuk ki, beleértve a bevásárlóközponthoz vezető ösvényt és környékét is
A másik csapat a Budakalász HÉV megállót szabadítja meg az összegyűlt szeméttől.
Ha szeretnél csatlakozni, kérjük jelezd ezt a civilkalasz@gmail.com címen.

Március 31-én újra forgalomszámlálást szervezünk Budakalászon.
Önkénteseket keresünk, akik részt vennének az adatok felvételében. Lehet csak délelőtti vagy délutáni időpontra is jelentkezni, de akár mindkettőre. Ha lesz elég jelentkező, akkor a különösen forgalmas belső utcákban is tudnánk adatokat gyűjteni, ez hozzájárulna, ahhoz, hogy teljesebb képet kapjunk a városban zajló forgalomról.
Igyekszünk mindenkit a lakhelye közelébe beosztani. A jelentkezők a számolást megelőző hétvégén minden fontos információt megkapnak majd, ami ahhoz kell, hogy szakszerűen elvégezhessék az adatfelvételt.

Kérjük, március 18-áig jelentkezzetek, ha részt szeretnétek venni Velünk bármelyik vagy mindegyik eseményen!
Jelentkezés és bővebb információ a civilkalasz@gmail.com címen.