Petíciót indítottunk a Vasútsori oviért

Share

Kedves Barátunk!

Éppen most hoztuk létre „Az ígéret szép szó, ha van ovi úgy jó” című petíciónkat.
Sokat jelentene nekünk, ha te is nevedet tudnád adni ehhez a kezdeményezéshez, mert:

A budakalászi óvodák zsúfoltak. A városvezetés 2 éve azzal az ürüggyel zárta be a Vasútsori Óvoda épületét, hogy a régi helyén egy új, nagyobb, szebb és jobb óvoda épül, mert a gyerekeink méltóbb épületet érdemelnek.

Azóta a környéken lakó családok 2-2.5 kilométert utaznak a gyerekekkel minden nap kétszer. Legalább fél órával korábban kell kelniük és 20 percet autózniuk a dugóban vagy HÉV-re szállni. De a város más részein lakók is kárát látják a bezárásnak, hiszen az ő gyerekeik is zsúfoltabb, 27-30 fős csoportban kénytelenek nevelkedni.
2016-óta vártunk a pályázati pénzre, amikor a Polgármester úr és a testület részéről végre olyan hangokat halottunk, hogy nem várnak tovább, megépül az óvoda saját beruházásban. Szeretnénk elérni, hogy ez valóban így is legyen. Az idei költségvetésben azonban nyoma sincs a tavaly félretett pénznek és az idénre megígértnek sem. Ezért kérjük, hogy a városvezetés az eredeti ígéret szerint cselekedjen és biztosítsa a forrást az óvoda megépítéséhez.

Igazán fontos változások akkor történhetnek, ha hétköznapi emberek – úgy mint te és én – összefognak és kiállnak valamiért, ami fontos nekik. Együtt még több embert érhetünk el, ezzel előmozdítva közös ügyünket.
Miután aláírtad a petíciót, kérlek szánj időt arra, hogy megosztod másokkal is! Ez igazán nem bonyolult: továbbküldheted e-mail-en vagy megoszthatod az alábbi linket itt a Facebookon.

https://szabad.ahang.hu/petitions/az-igeret-szep-szo-ha-van-ovi-ugy-jo

2019.03.01.