Kutyatartással kapcsolatos vélemények az I. CivilKalász kérdőívben

Share

A kutyatartás kapcsán is kíváncsiak voltunk a budakalásziak véleményére az első CivilKalász kérdőívben.
“Beengedni a kutyákat a Tó partra,mint fent a Budai várban este 8 és reggel 9 közt, ha nincs valakinél gyűjtőzsák azt büntetni. Szabályozni kéne és nem tiltani.”
“Szemetes kevés, park is egyre kevesebb van, lassan mindent beépítenek!”
“Kijelölt övezetek kialakítása. Most el vannak tiltva a tópartról ami rendben is van, de azt nem mutatták meg a kutyásoknak, hogy a part helyett hova mehetnek.”
“Városszerte kutyás szemetesek,zacskók kihelyezésére volna szükség,valamint táblák kirakására mely a gazdák figyelmét hívná fel a kutyájuk utáni feltakarításra. Emellett fontos törekvés lenne a kutyafuttatók létesítésekijelölése ,mely lehetővé tenné a kutyák póráz nélküli kimozgatását, a szabad játékot.”
“Legyen több szemetes ahová meg a gazdák igenis dobják ki a kutyapiszkot.”
“A városhoz legközelebb Békásmegyeren található az egyetlen használható kutyafuttató. Ennek hiányában az egyetlen illegális opció az Omszk park.”
“Az omszki tó partján lehessen újra, nyilván a gazdák gondoskodjanak a higiénia fenntartásáról.”
“Külön kukák a kutyák székletének kidobására.”

Az összes megoldási javaslatot alábbi jegyzetünkben olvashatod: https://www.facebook.com/notes/civilkal%C3%A1sz/k%C3%A9rd%C5%91%C3%ADv%C3%BCnk-ha-javaslatot-tehetne-a-kutya-s%C3%A9t%C3%A1ltat%C3%A1s-szab%C3%A1lyoz%C3%A1sa-kapcs%C3%A1n-mi-lenn/607016566135734